diumenge, 26 d’octubre del 2014

CANAL RSS

Què és RSS?

Significa Really Simple Sindication.

És una forma molt senzilla perquè puguis rebre, directament al teu ordinador o en una pàgina web online (a través d'un lector RSS) informació actualitzada sobre les teves pàgines web favorites, sense necessitat que hagis de visitar-les d'una a una. 
Aquesta informació s'actualitza automàticament, sense que hagis de fer res. Per rebre les notícies RSS la pàgina haurà de tenir disponible el servei RSS i hauràs de tenir un lector RSS.

Avantatges:

Gràcies al RSS, no hauràs de visitar cadascuna de les pàgines web que t'interessen per veure si han afegit o no algun article que et pugui interessar. 
Aquestes pàgines t'informaran a tu (a través del teu lector d'RSS). Quan entris al teu lector RSS (o Rss Reader), estaràs automàticament informat sobre totes les novetats que s'han produït en totes les pàgines web que has donat d'alta.

Si encara no t'han quedat clar el que és el RSS i el que et pot aportar, pots llegir informació addicional sobre per a què serveix l'RSS i alguns exemples il·lustratius a la pàgina: http://www.rss.nom.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada