divendres, 10 d’octubre del 2014

LES ETIQUETES


Avui en GTIC hem après el que és una etiqueta i com s'utilitza aquí ús explicaré com crear-les:

Que són?


Les etiquetes són Paraules o frases que descriuen el contingut de la teva pàgina web, independentment del format. Les mateixes etiquetes poden afegir-se a textos, vídeos, productes o fins i tot a fotografies. Recomanem utilitzar sempre més d'una etiqueta per a cada element.

Que ens suposa tenir etiquetes al nostre blog?

És important tenir-les, perquè així serà més fàcil organitzar la informació, la gent entrara al teu blog buscant una informació en concret i amb aquesta li serà molt més fàcil de trobar.
Un altre motiu pel qual és important tenir entrades és que també aconseguim que el blog es posicioni millor als buscadors, ja que cada etiqueta crea una nova pàgina.

Com etiquetar les entrades

Les etiquetes permeten classificar fàcilment les entrades. En escriure una entrada, fes clic en l'opció "Etiquetes" que apareix en el lateral i introdueix les etiquetes que vulguis separant-les amb una coma. Les etiquetes utilitzades anteriorment es mostren sota, per la qual cosa solament has de fer clic en elles per afegir-les a l'entrada.
Una vegada publicada l'entrada, les etiquetes apareixeran en la mateixa. Si fas clic en alguna d'elles, se't dirigirà a una pàgina que solament contingui entrades amb aquesta etiqueta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada