dissabte, 15 de novembre del 2014

EL SILENCI DEL JONC

Divendres 15 de novembre de 2014 va venir a la Universitat Blanquerna, Susanna Barranco directora del documental "El silenci del Jonc", vam tenir el plaer de poder veure el seu documental i vam poder parlar una estoneta amb ella, ens va explicar el seu punt de vista com a mare, les seves vivències i les experiències viscudes com a primera persona, la veritat és que va ser una de les activitats que més em van sorprendre i a la vegada agradar de tota la setmana.

Jonc és un nen amb una discapacitat, és a dir, el seu creixement intel·lectual progressa de manera diferent, té quatre anys, viu a Barcelona i la seva mare es diu Susanna Barranco que és la directora del documental.


Aquest documental explorarà la vida quotidiana de diferents persones amb discapacitat intel·lectual de diferents edats, on podrem observar com és el seu dia a dia.


Juntament amb aquests testimonis, i especialistes que parlaran des de un punt de vista professional sobre la discapacitat intel·lectual. Finalment, el documental es completa per diverses escenes artístiques en les quals col·laboren personalitats com a Sol Picó, Ferran Carvajal, el filòsof i escriptor Rafael *Argullol, el pallasso *Jango Edwards i els grups de música Fundació Tony Manero i Vetusta *Morla.


En aquest moment de crisi a l'àrea de la discapacitat, a causa de les retallades de l'estat, és important reivindicar els drets de totes les persones a tenir una vida digna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada