dissabte, 22 de novembre del 2014

OBJECTIU + MOTIVACIÓ = SUPERACIÓ!

Txema , el professor d'educació física ens ha esmentat una activitat que té com a objectiu començar i acabar un repte relacionat amb l'esport, ara ús explicaré quin és el meu repte junt amb la meva companya de classe.

Nosaltres som l'equip de Victòria Marqués i Sara Martínez, després de tant pensar el que podríem realitzar en aquest repte, hem començat per mesurar la nostra resistència i a partir d'aquí hem decidit posar-nos una nova meta.
Volem superar-nos i per això realitzarem 3 proves que ens ajudarà a divertir-nos alhora que ho aconseguim. Farem un tram corrents, el segon en bicicleta i per últim acabarem l'activitat posant-nos els patins. Volem realitzar un recorregut de 10 km en un màxim d'una hora.
Aquest és el nostre planning d'entrenament.

Treball a realitzar:

SETMANA 1
PATINAR + BICICLETA (10+10min)
RUNNING (15min)

SETMANA 2
RUNNING (20min)
PATINAR + BICICLETA (15+15min)

SETMANA 3
PATINAR + BICICLETA (20+20 min)
RUNNING (25min)

SETMANA 4
RUNNING (30min)
PATINAR + BICICLETA (25+25min)

SETMANA 5
PATINAR + BICICLETA (25+25min)
RUNNING (35min)

SETMANA 6
RUNNING (40min)
PATINAR + BICICLETA (30+30min)

SETMANA 7
PATINAR + BICICLETA (30+30min)
RUNNING (45min)


Començarem la setmana del  13 d'octubre i el nostre entrenament tindrà  una durada de  7 setmanes, finalitzant-ho  amb el repte, el dissabte 29 de novembre.
Hem pensat que per fer les activitats més divertides i motiva'ns  ens agradaria tenir interacció amb l'entorn, per això hem fet la ruta següent.
La fotografia A:  començarem corrents des dels búnquers, passant pel parc del Guinardó , i a continuació agafarem les bicicletes fins a arribar a l'hotel W.




La fotografia B: ens posarem els patins a l'hotel W i acabarem el nostre repte a la Vila Olímpica (Poble Nou).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada