dissabte, 27 de desembre del 2014

LES NOSTRES PRÒPIES EINES D'IDENTITAT



Aquest vídeo és un punt de reforç amb el qual us vull fer rumiar. La paraula educació prové del llatí que significa treure o extreure, és a dir, tot el contrari que en les escoles actuals s'aconsegueix, si analitzem una mica el nostre entorn; col·legis, escoles, universitats el model educatiu que s’imparteix ara, l’únic objectiu que te, és omplir-nos el cap amb paraules o formules per aconseguir que memoritzem i seguidament ens buidem amb la fulla de l'examen, que com diu al vídeo dues setmanes després no recordarem re.

Jo crec que l’educació no és memoritzar conceptes que algú ha decidit que memoritzem, hem de gaudir del que fem hem d'utilitzar les nostres pròpies idees com eines pel futur, les nostres pròpies eines d’identitat.


Com ha dit el Txema alguna vegada a classe no hem de repetir les paraules de les demes sinó crear les nostres pròpies, és a dir a la universitat ens arribará diferents idees amb el que nosaltres hem de decidir amb quines quedar-nos i així crear la nostra pròpia. "La Universitat INFORMA però no FORMA".

Nosaltres som les que decidim el que i per què.
Hem de gaudir fent el que fem i aprofitar cada paraula intel·ligent processant-la i transformant-la i així créixer com a persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada