dissabte, 6 de desembre del 2014

IDENTITAT I TERRITORI


La meva companya Sara i jo vam exposar el treball d'identitat i territori, aquesta tasca va estar esmentada per Josep Vila i Jordi Simon mestres de les assignatures GTIC I COED,

L'exposició consistia a buscar alguna persona de la classe que tingués un punt en comú amb tu i a més aquest hagi sigut un punt d'inflexió per les nostres vides tant sigui negatiu com positiu.

Nosaltres dues ho vam tenir clar des del principi perquè ja havíem parlat d'un tema que ens havia marcat un abans i un després en la nostra vida.
Nosaltres fa cosa d'un mes estàvem prenent un cafè i parlant de tatuatges quan parlant i parlant vam descobrir que teníem un punt en comú no només era la marca que hi havia a la nostra pell si no la marca al nostre cor. D'aquí traiem el títol del treball: AVIS QUE MARQUEN, A LA PELL TAMBÉ.

La finalitat del nostre projecte era conscienciar a tot el nostre públic la importància que té l'avi com a pilar fonamental en la família, i les vivències i experiències que aquest tenen i tot el que podem prendre al seu costat, i hem d'aprofitar-los al màxim, abans que sigui massa tard.

Treball realitzat:

Vam utilitzar per exposar el treball diapositives amb PowerPoint



També vam escriure una dedicatòria que va dirigida els nostres avis. La podeu trobar en la meva etiqueta de poemes, amb el nom: Dedicatòria pel meu avi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada